Hecht Mercedes Benz SLS-AMG Szürke Akkumulátoros gyerekautóHecht Mercedes Benz SLS-AMG Szürke Akkumulátoros gyerekautó

Hecht Mercedes Benz SLS-AMG Szürke Akkumulátoros gyerekautó

Még nincs értékelés Gyártó Hecht E-mail
Fogyasztói ár83 990 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 66 133.86 Ft
Az áfa összege 17 856.14 Ft
Ár / pc83 990.00 Ft
Jelenlegi raktárszint:
0
1-4w.gif
  • Leírás
  • Vélemények
A HECHT Mercedes Benz SLS-AMG egy akkumulátoros kisautó gyermekek részére 3 éves kortól. Távirányítóval rendelkezik, mellyel a szülő kívülről irányíthatja a járművet.

ORIGINAL LICENSED MERCEDES

 

A termék előnyei:

 

  • MERCEDES BENZ SLSAMG-GREY gyermek licensz kisautó
  • két erős motorral 35W, 12V, 10Ah
  • xenonlámpát imitáló ledlámpák, kulccsal való indítás, távirányítás a szülők számára, kürt, hangszabályozás, önálló ON/OFF kapcsoló, MP3 bemenet, kesztyűtartó a kormány alatt
  • a gyermek biztonságát olyan biztonsági rendszer szavatolja, amelyben a kocsiban ülve a lábnak a pedálról való levétele után a kocsi automatikusan lefékez és megáll
  • előre és hátra is közlekedik
  • a kisautó felszerelését képezi a biztonsági öv
  • tökéletes, metálos színű autófényezés
  • 3 évnél idősebb gyermekek számára

 

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától; az úton található szintkülönbségtől; az időjárási körülményektől; az útviszonyoktól; a vezetés stílusától; az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben); a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól); az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

 

Az egy feltöltéssel, maximális üzemidőre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, amit ideális körülmények között lehet csak elérni. A gyakorlatban az egy feltöltéssel elérhető üzemidőt nagy mértékben befolyásolja a gép használatának módja (pl. beleértve az indítást és leállást); az üzemeltetés körülményei; környezeti hőmérséklet; akkumulátor állapota és sok más, egyéb tényező. Extrém körülmények között az egy feltöltéssel elérhető üzemidő akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Termékjellemzők:

Méretei: 125 cm x 63,5 cm x 46 cm

Max. terhelhetőség: 35 kg

Korhatár: 3-8 év

Tömeg: 14,5 kg

sebesség: 3-6 km/h

Hátramenet funkció.

Biztonsági öv.

Kiváló ár-érték arány, nagyszerű ajándék karácsonyra, születésnapra.

Magyar nyelvű használati útmutatóval.

2 év garancia hivatalos HECHT márkaszervíztől.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

A weblap cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény elérése céljából. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja tiltásukat.